ȘtefanToyotist Posted June 12, 2022 Report Share Posted June 12, 2022 Bună ziua! Am nimerit recent într-o situație destul de stupida. Am dorit recent sa transcriu mașina nou cumparata pe mine și cei de la DRPCIV m-au respins. Motivul este unul destul de stupid, vehiculul nu are categoria corecta setata. Vorbim de o Toyota Corolla din 2005, la ea în CIV în secțiunea Categorie SCRIE "Autoturism" însă ar trebui sa scrie "Autoturism M1/M2/M3". Din ce am citit, cam prin 2016 s-au schimbat certificatele de identitate și s-au adaugat/schimbat anumite informații. Deci, din cauza ca lipsește din sistem subcategoria cei de la DRPCIV m-au respins și au spus sa ma duc la Rar ca să mi se emită un civ de tip nou. Acuma, întrebarea ar fi, ce anume urmează sa facă cei de la Rar? E vorba de o verificare completa ca atunci când mașina e la prima înmatriculare, sau doar o sa fie emis un duplicat? Ar trebui să-mi fac griji și sa duc mașina la un service? E prima mea mașina și nu prea știu ce sa fac în actuala situație. Un sfat ar fi foarte bine venit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts