Guest Ford fiesta 1.4 tdci Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Pot spune despre aceasta mașină numai despre bine..Este o mașină foarte fiabila cu un consum de exceptie, exterior 4.7-5, iar interior 6. Va recomand aceasta mașină deoarece are un motor foarte bun și durabil . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forum Auto Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 si eu am o parere destul de buna despre masinile Ford, chiar am vrut sa cumparam anul acesta o utilitara de la cei de la Ford, dar am renuntat din cauza ca autoutilitara este cu 5 locuri si scaunele din spate nu se rabateaza ca cele de logan mcv de ex, spatarul de la ford se lasa doar pe sezut si noi carand si marfa cu ea, e destul de incomoda la transportat marfa pe care o comercializam noi! Masina arata superb! Ford Connect Kombi - 5 locuri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 Fordul este o masina buna , intradevar. Eu nu am masina dar am lucrat in service si stiu destule despre Ford , ca sa pot spune ca e o masina buna in functie de nevoi. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lostica Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago Buna ziua ! A schimbat cineva senzorii de presiune roti la Ford Fiesta ? Multumesc ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts