Jump to content
Forum Auto Romania

Discutii online

Forum Auto

Recommended Posts

• 9 months later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Salut nu stiu daca postez bine sau nu asa ca va rog sa ma scuzati...

Am o intrebare : Am un renault clio 2 din 1999 , am avut inchidere centralizata din cheie dar mi-a fost anulata din cauza unei probleme si acuma masina o pot inchide doar din interior din buton si dupa  ce ies din ea inchid si la sofer cu cheia .As vrea sa imi pun inchidere centralizata iar , cum trebuie sa procedez ?

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 year later...
  • 11 months later...

Buna! Am si eu nevoie de ajutor cu un sfat. Am cumparat un Mercedes c class 1.8 benzina automat cu 65 000 km,  acum nici 2 sapt. Am facut un drum mai lung de vreo 100 km pt a face proba la masina. La intoarcere aveam aprins “engine”, am verificat si imi arunca ulei pe la bobine. Am zis ca poate e de la capac, urmand sa duc masina a doua zi inapoi la vanzator sa o repare. Poza e de cand am ajuns acasa... era o groaza de ulei aruncat. Vanzatorul dupa ce mi-a trimis masina la service, imi zicea la fel ca era garnitura de la capac. Ok, speram sa fie asa pentru ca imi place masina. Azi am fost sa o iau de la ei, cand sa vezi 2 Pete de ulei proaspat. Ce Poate sa fie, mentionez ca a inceput sa fac si un mic zgomot cand ruleaza motorul. Are rost sa pastrez masina sau o sa am probleme cu ea mereu? Cat de grav este? 

F1F86D62-C950-4ECF-AC35-8C6EE4185264.jpeg

• 2 weeks later...
  • 7 months later...