Jump to content
Forum Auto Romania

Bmw E92, 320d, n47


Recommended Posts

Bună seara! 
Am un Bmw e92, 320d, n47 din 2007, vin si eu cu câteva întrebări poate mă ajută cineva sau a mai trecut cineva prin asa ceva și stie ce să îmi spună, să mă îndrume. De ceva timp se aude acest zgomot, atasez mai jos video, masina porneste perfect, in relanti nu se aude, doar cand este accelerata, admisia nu scoate aer, pe testar nu apare nimic, stiu ca este o problemă de mecanică si nu va fii pe testar, dar nu ne dam seama de la ce provine acest zgomot, nu stiu daca este o bataie de motor, tachete, injectoare… 

va rog frumos daca cineva isi da seama și mă poate ajuta cu un sfat… 

Orice informație este bine venita, mulțumesc anticipat și imi pare rau daca nu am descris bine problema. 

  • Imi place 1
Link to comment
Share on other sites

 Buna Alexandra,din cele relatate de dv,+fișiere atașate pare mai mult că sigur probleme la motor s,au componente ale acestuia (tachet, bielă,Bolt) trebuie să mergeți urgent la un mecanic dar nu înainte de a verifica dacă mai aveți ulei in motor.fără un istoric de exploatare al mașini este greu sa ne dam cu părerea.cert este că este la motor bătaia.

 

 

  • Imi place 1
Link to comment
Share on other sites

Bună seara! Vă mulțumesc frumos pentru răspuns. Ideea este ca noi locuim în Germania, nu am avut norocul să gasim niciun mecanic bun care sa ne ajute cu adevarata problemă a masinii, este a 5-a oara cand luam masina de la un service si este în aceeși situatie… încă un detaliu în legatura cu această problemă ar fii că deasupra, la injectoare este umed motorul, de motorină, iar ulei pierde foarte putin numai cand este parcata, 2-3 puncticele mici, mereu am avut grijă de verificăm uleiul.. chiar nu stiu ce sa mai zic…. 

  • Imi place 1
Link to comment
Share on other sites

Buna seara,Alexandra ,este posibil că acel injector să piardă  motorină la etanșieate in partea de jos este prevăzut cu o șaibă de cupru unde etansează.totuși căutați un mecanic care sa elimine pierderea respectiva .este foarte greu de la distanță să știi exact ce defecțiune are numai pe baza unui filmuleț,normal se analizează vizual cît și sonor cum se prezintă motorul ,daca are scurgeri de ulei s-au mototorina . încercați totuși să găsiți un mecanic care sa remedieze problema.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...