Jump to content
Forum Auto Romania

Alexandra

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Alexandra last won the day on January 12

Alexandra had the most liked content!

Recent Profile Visitors

92 profile views

Alexandra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

2

Reputation

  1. Bună seara! Vă mulțumesc frumos pentru răspuns. Ideea este ca noi locuim în Germania, nu am avut norocul să gasim niciun mecanic bun care sa ne ajute cu adevarata problemă a masinii, este a 5-a oara cand luam masina de la un service si este în aceeși situatie… încă un detaliu în legatura cu această problemă ar fii că deasupra, la injectoare este umed motorul, de motorină, iar ulei pierde foarte putin numai cand este parcata, 2-3 puncticele mici, mereu am avut grijă de verificăm uleiul.. chiar nu stiu ce sa mai zic….
  2. Bună seara! Am un Bmw e92, 320d, n47 din 2007, vin si eu cu câteva întrebări poate mă ajută cineva sau a mai trecut cineva prin asa ceva și stie ce să îmi spună, să mă îndrume. De ceva timp se aude acest zgomot, atasez mai jos video, masina porneste perfect, in relanti nu se aude, doar cand este accelerata, admisia nu scoate aer, pe testar nu apare nimic, stiu ca este o problemă de mecanică si nu va fii pe testar, dar nu ne dam seama de la ce provine acest zgomot, nu stiu daca este o bataie de motor, tachete, injectoare… va rog frumos daca cineva isi da seama și mă poate ajuta cu un sfat… Orice informație este bine venita, mulțumesc anticipat și imi pare rau daca nu am descris bine problema.
  3. Salut Alexandra,

    Bine ai venit pe Forum Auto Romania. Iti multumesc ca te-ai alaturat forumului nostru si iti uram bun venit cu aceasta ocazie.

    Pentru a deveni membru cu drepturi depline si pentru a putea posta la oricare dintre topicuri te rugam ca intai de toate sa-ti faci o scurta prezentare, dand click pe "Prezentare membru
    Prezentarea sa contina un nume (fie ca este cel real sau nu), varsta si localitatea de resedinta. Poti incarca si o fotografie de profil, daca ti se pare mai interesant.
    In continuare te asteptam sa postezi intrebari, raspunsuri, sau sa deschizi noi subiecte de discutie, respectand structura forumului. Inainte de a posta foloseste functia de "Cautare" pentru a nu deschide topicuri cu acelasi subiect de discutie.
     

    Cu stima,
    Echipa forum-auto.info

     

    Forum Auto Romania

×
×
  • Create New...