Jump to content
Forum Auto Romania

As vrea sa cunosc si parerea ta despre acesta masina ?

Forum Auto

Recommended Posts

• 10 months later...

Nu stiu de ce , dar eu unul nu prea sunt entuziasmat de masinile italiene. Am avut odata , demult , un Fiat Regata 1.9diesel la care mai mult am reparat decat sa merg cu el .  Daca cei de la Fiat pe partea de motorizare au avut si reusite , pe partea de caroserie mi se par cam slabe ( cel mai probabil calitatea a fost lasata de-o parte in fata pretului scazut - ieftin si bun nu prea exista !) .
Am avut pe aici prin service niste Doblo din astea , ce-i drept Cargo , dar care nu pot sa spun ca m-au impresionat in mod deosebit. Cateva drumuri prin oras nu au avut nici pe departe darul sa ma faca sa am cuvinte de lauda pentru acest model. Putin cam puturoase la demaraj , si nu prea confortabil scaunul soferului.
Cel mai probabil pretul este destul de mic pe piata . Ca si consumul mediu . Adica exact ce se cauta !

• Imi place 1

Am comandat aceasta masina de mai sus si eu sant foarte multumit de ea, eu o folosesc mai mult prin oras si pot sa va spun ca e foarte incapatoare, am fost cu ea in concediu, am putut sa duc tot ce am avut nevoie in ea, de mers pe autostrada, merge foarte bine, viteza unde ii place ei e undeva la 130-140 si toarce ca o pisica, consumul e putin cam mare, dar totusi la ce volum are eu sant multumit, motorul daca era de 1.9 si 105 cai era minunat, dar e ok si asa!

Eu sant bucuros ca am ales acest model fiindca o folosesc si sa transport marfa cu ea si sa ma plimb cu ea peste tot!

received_990898887654937.jpeg

received_990898890988270.jpeg

received_990898880988271.jpeg

received_990898857654940.jpeg

• 1 month later...
  • 6 years later...