Jump to content
Forum Auto Romania

Pastorel Matis

Administrators
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Pastorel Matis last won the day on April 20 2020

Pastorel Matis had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pastorel Matis's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later Rare

Recent Badges

7

Reputation

  1. dragos, eu conduc un Fiat Doblo Combi Maxi de 7 ani si nu am avut probleme cu masina, acum are in jur de 80 000 km, masina a fost noua!
  2. As vrea sa stiu si parerea mai multor colegi daca este indicat sa spal motorul la masina mea, Ford Kuga din 2019, imediat dupa ce am cumparato, am facut aceasta operatiune acasa cu karcherul meu, credeti ca poate sa fie o problema ?
  3. Buna tuturor, pot sa va spun ca am montat bare transversale de la Thule si stau foarte bine pe masina! eu am ales pe aluminiu, cred ca era frumos si pe Negru! click pe imaginile de mai jos pentru a vedea exact modelul de bare care ti se potriveste la masina ta!
  4. Am pus pentru d-voastra un filmulet video de pe Youtube, unde putem vedea cat de usor se poate schimba bateria la cheie!
  5. Buna tuturor, pot sa va spun despre masina mea, ca este o masina excelenta, este automata, are motor de 2.0 , 150 cai si este 4x4, nu am avut o asemenea masina, care sa urce fara probleme la deal si sa se conduca asa de usor, masina este din Aprilie 2019 si am cumparato din Germania prin Noiembrie 2019 la 15 000 km, masina sa prezentat impecabil, nu stiu exact ce au facut cu ea pana la 15 000 km, dar nu avea urme de uzura, am testato si am cumparato, suntem foarte multumiti de ea
  6. Buna tuturor, dupa ce am cumparat masina Ford Kuga, am cautat imediat si covorase, pot sa va spun ca ma simt in ea ca intr-un avion fata de celelalte masinii pe care le-am avut inainte, asa ca am cumparat si covorase originale de la AltgradAuto, pot sa va spun ca sunt ce trebe
  7. Bare transversale Thule Evo Raised Rail Wingbar Evo pentru FORD Kuga 5 usi SUV, model 2013-, Sistem cu prindere pe bare longitudinale Thule Wingbar Evo sunt cele mai noi produse din gama barelor transversale ale producatorului suedez Thule. Sistemul de prindere Thule Evo Raised Rail 7104 a fost conceput pentru masinile de tip Break, SUV sau chiar si unele de tip Hatchback care sunt prevazute de catre fabricant cu bare longitudinale. Cod produs: SistemBare25693 Descriere produs Componente - set 4 picioare prindere - set 2 bare din aluminiu Thule Wingbar Evo - set 4 butuci antifurt (inclus) Majoritatea modelelor de autovehicule Break, SUV sau unele Hatchback sunt prevazute de fabricant cu sisteme de bare longitudinale. Si pentru acestea Thule ofera solutie de bare transversale necesare montarii cutiilor de portbagaj, a suportilor de transportat biciclete sau schiuri. Thule Wingbar Evo sunt cele mai noi produse din gama barelor transversale ale producatorului suedez Thule. Extrem de silentioase datorita profilului inovator in forma de aripa,Thule Wingbar Evo genereaza cu pana la 90% mai putin sunet si cu pana la 55% mai putina rezitenta la inaintare fata de restul barelor de aluminiu anterioare imbunatatind si economia de combustibil. Canalul cu care sunt prevazute barele transversale Thule Wingbar Evo este acoperit cu cauciuc structurat si faciliteaza prinderea rapida si in siguranta a tuturor accesoriilor, cu ajutorul adaptorilor T-track. Curbate lin, profilul aerodinamic creaza cel mai bun aspect,barelor transversale Thule Wingbar Evo potrivindu-se toate picioarele Thule Rapid System. Proiectate pentru cele mai inalte standarde ale industriei de automobile, Thule Wingbar Evo sunt certificate ISO, City Crash si aprobate TUV GS. Filmuletele si pozele sunt cu titlu de prezentare. Greutatea maxima de incarcare poate sa fie diferita in functie de marca si modelul masinii. (Consultati caracteristicile technice date de producatorul autoturismului) click aici pentru a vedea barele.
  8. Salut Pastorel Matis,

    Bine ai venit pe Forum Auto Romania. Iti multumesc ca te-ai alaturat forumului nostru si iti uram bun venit cu aceasta ocazie.

    Pentru a deveni membru cu drepturi depline si pentru a putea posta la oricare dintre topicuri te rugam ca intai de toate sa-ti faci o scurta prezentare, dand click pe "Prezentare membru
    Prezentarea sa contina un nume (fie ca este cel real sau nu), varsta si localitatea de resedinta. Poti incarca si o fotografie de profil, daca ti se pare mai interesant.
    In continuare te asteptam sa postezi intrebari, raspunsuri, sau sa deschizi noi subiecte de discutie, respectand structura forumului. Inainte de a posta foloseste functia de "Cautare" pentru a nu deschide topicuri cu acelasi subiect de discutie.
     

    Cu stima,
    Echipa forum-auto.info

     

    Forum Auto Romania

×
×
  • Create New...