Adrian V. Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Un film de prezentare al modelului , de la acea vreme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest admin Posted February 16, 2017 Report Share Posted February 16, 2017 Ce tare, am avut un vecin care a avut 2 buc, doamne cat se mai chinuia cu ele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian V. Posted February 16, 2017 Author Report Share Posted February 16, 2017 Daca stai sa te gandesti , cam toti se chinuiau inainte cu masinile , pentru ca tehnic toate ridicau probleme , indiferent de marca. DAR , si mai adevarat faptul ca atunci cu o trusa elementara , cateva sarme si doua bucati de cauciuc rezolvai "de toate" in fata blocului sau pe drum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xedos6 Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Și tatăl meu a avut una! Repara la electromotor și tot trebuia să o împingem când prindea 90 km/h eram foarte mândri! Îi modificase capota la portbagaj și încăpeau sacii de cartofi în picioare în portbagaj. Se mai incingea vara. A fost mulți ani mașină de joacă la bunici în curte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian V. Posted February 27, 2017 Author Report Share Posted February 27, 2017 Sunt putini care acum mai stiu ca inainte ( pe vremea bunicii) exista mitul "100" - cand ajungeai sa mergi cu 100km/h erai chiar bengos - cand o masina ajungea la 100.000km era ca o sarbatoare greu de imaginat pentru unii Raportandu-ne la vremurile de acum cand 100km/h este atinsa in 4-5-6sec. chiar si de masinile de serie , si cand o masina la 100.000km adusa din Germania este "tzipla" , este normal ca ni se par ca niste glume . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts