Adrian V. Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 Este un proiect de lege care unii s-au grabit sa-l ia drept lege promulgata , in ceea ce priveste dotarea masinilor cu aceasta Carte de salvare. Logica detinerii la bordul masinii a unei astfel de schite este aceea ca in cazul unui accident echipele de descarcerare sa aibe un cumul de informatii despre masina , informatii care ar face salvarea mai usoara . In ceea ce ma priveste am descarcat-o , am printat-o , si am pus-o la parasolar sofer . Mai bine sa fie acolo si sa nu am nevoie de ea , decat - Doamne fereste ! - sa se intample ceva si sa lipseasca . Pentru cei care vor sa o descarce , este foarte simplu : - dati click pe Cartea de salvare- cautati modelul vostru de masina in tabel - descarcati - printati - asezati-o frumos la parasolarul din stanga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts