Jump to content
Forum Auto Romania

Passat CC 2.0 TFSI fluiera

DragosDK

Recommended Posts

Salutare,
Am o problemă cu Passatul meu CC 2.0 TFSI, cod motor CAW. Motorul emite uneori un sunet de fluierat după ce am condus o perioadă și încetez să accelerez, fie la turații constante, fie când stau pe loc.
Când stau pe loc, uneori fluieratul dispare după ce accelerez ușor și apoi opresc accelerația — adică sunetul apare, dau câteva ture motorului, iar apoi fluieratul încetează când revin la relanti. Totuși, acest fenomen este intermitent și nu se întâmplă de fiecare dată.

Care ar putea fi cauza acestui fluierat? Ați mai întâlnit situații similare? Orice sugestie sau experiență este binevenită.

Video: https://drive.google.com/file/d/110fABx59Uv9casZLBrn-HUcFz8EP3iph/view?usp=drivesdk

Mulțumesc!

La anumite turații constante turbosuflanta face acel fluierat dar numai de la 2000rot/min in sus.si dispare odată cu mărirea turației la limita  parametrilor maximi .

Este ceva normal,La anumite turații constante turbosuflanta face acel fluierat dar numai de la 2000rot/min in sus.si dispare odată cu mărirea turației la limita  parametrilor maximi .Una din problemele de care ne lovim mai mult este fluieratul turbinei datorita depunerilor de funingine in interiorul acesteia 

Acum 4 ore, Cîrstea ion a spus:

La anumite turații constante turbosuflanta face acel fluierat dar numai de la 2000rot/min in sus.si dispare odată cu mărirea turației la limita  parametrilor maximi .

Este ceva normal,La anumite turații constante turbosuflanta face acel fluierat dar numai de la 2000rot/min in sus.si dispare odată cu mărirea turației la limita  parametrilor maximi .Una din problemele de care ne lovim mai mult este fluieratul turbinei datorita depunerilor de funingine in interiorul acesteia 

Pai mie flueratul imi apare si sub 2000rot/min si la relanti.