Roxana98 Posted April 12, 2025 Report Share Posted April 12, 2025 Salut. Am un pasat b8 2017 1.6 automat de câteva zile îmi apar în bord lița și check ul. pe diagnoza îmi dă P0697 și P26F7. Nu reușesc să găsesc problema. Mașină nu are forța deloc . Efectiv pedala la maxim . Mă poate ajuta cineva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cîrstea ion Posted April 12, 2025 Report Share Posted April 12, 2025 Buna Roxana ,la această eroare trebuie verificat unitatea de control a bijiei s,au bujiilor incandescente .bujiile incandescente nu primesc tensiune ,releu s,au mufă oxidata s-au fir întrerupt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cîrstea ion Posted April 12, 2025 Report Share Posted April 12, 2025 Buna,Semnificația codului de eroare Defecțiunea circuitului modulului de control al bujiilor incandescente. Releu sau fir întrerupt sau posibil modulul defect Modulul care trimite tensiune la bujiile incandescente Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roxana98 Posted April 12, 2025 Author Report Share Posted April 12, 2025 Acum 3 ore, Cîrstea ion a spus: Buna Roxana ,la această eroare trebuie verificat unitatea de control a bijiei s,au bujiilor incandescente .bujiile incandescente nu primesc tensiune ,releu s,au mufă oxidata s-au fir întrerupt. am schimbat bujia. La fel merge . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cîrstea ion Posted April 12, 2025 Report Share Posted April 12, 2025 Nu bujia trebuia schimbată,unitatea care transmite curent la bujii ,s,au releu care este intermediar .bujia nu primește semnal suficient . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cîrstea ion Posted April 12, 2025 Report Share Posted April 12, 2025 Toate bujiile se pot verifica cu aparat de măsură dacă sunt bune s-au nu ,de obicei in partea de sus se topește izolatorul care separă continuitatea și o întrerupe sau da la masă.ne avind sistem de protecție intermediar ,adică de la releu la bujie ,prăjește releul s-au bujia rar se întâmplă să se ducă și unitatea de control a bujiei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts