FlorinC77 Posted March 16, 2023 Report Share Posted March 16, 2023 Doresc sa stiu daca am voie sa imi pun becuri H7 55w 12v Halogen de culoare alba daca eu am pe masina H7 55w 12v de culoare galbena 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cicero Posted October 13, 2023 Report Share Posted October 13, 2023 Sigur ca poti. Atata timp cat sunt halogen H7. Cele "galbene" cum le zici tu, sunt cele standard care au o temperatura de lumina in jur de 2500-2700K. Cele lumina alba, care au in plus si intensitatea luminoasa mai mare, sunt de tipul halogen imbunatatit. Sunt cele cu +150% mai multă lumină, până la +150m vizibilitate a drumului, până la +20% o lumină mai albă. Cam toate marcile respectabile au in oferta lor asa ceva. La Osram e Night Breaker Laser, la Philips este White Vision, la Wolfram e Night Vision. Eu iti recomand Wolfram care au pret mai bun iar calitatea e foarte buna, comparabila cu Osram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts