Jump to content
Forum Auto Romania

Recommended Posts

Becurile auto Xenon oferă o lumină strălucitoare alb-albastră, similară cu lumina naturală a zilei, necesită mai puțină energie pentru a funcționa și au o durată de timp de funcționare lungă. Becuri Xenon pentru faruri auto tipurile D1S, D2S, D2R, D3S, D4S, D4R, D5S și D8S.

O lumină xenon, sau lumină din descărcare de intensitate mare (HID), este o lumină eficientă și foarte strălucitoare.

Becurile auto cu xenon generează mai multă luminozitate la temperaturi impresionante de culoare, precum și un consum de energie semnificativ mai mic având și o durată de viață mult mai lungă decât becurile auto cu halogen. Acestea emit o lumină albă, cu tentă albastră, care luminează mai mult din drum decât luminile tradiționale cu halogen.

Xenon D8S

Seria de becuri auto Xenon Standard 4300K Brown prezintă tipul clasic, obișnuit, de becuri auto Xenon care vor emite o lumină caldă de culoare albă. Becurile pentru faruri tip XENON din seria Brown 4300K produc o lumină albă cu o nuanță de galben, comparabilă cu lumina naturală. Acestea reprezintă prima alegere la înlocuirea unui bec xenon ars sau chiar la echiparea din fabrică a autoturismelor datorită prețului accesibil.

D1S Xenon 6000K

Seria de becuri auto Xenon 6000K Blue are un aspect modern și elegant. Temperatura de culoare a acestei lumini xenon este de până la 6000K. Un sistem special de umplere, care a fost utilizat în locul abordării convenționale de acoperire, permite becului xenon să emită o lumină deosebit de albă. Această lumină elegantă creează un efect de vizibilitate sporită care vă ajută să fiți mai repede și mai clar văzuți de alți participanți la trafic. Becurile auto Xenon 6000K Blue sunt cele mai căutate la înlocuirea unui bec xenon ars deoarece acestea reprezintă varianta superioară, modernă, a becurilor xenon din echiparea de serie a mașinii.

D2S Xenon Long Life

Becurile auto xenon din seria 4300K White Long Life au fost dezvoltate și produse special pentru a avea o durabilitate mai mare în comparație cu becurile auto xenon din seria standard. Durata de viață a becurilor auto xenon long life este de până la patru ori mai mare în comparație cu becurile auto xenon standard. Această nouă tehnologie precum și materialele superioare folosite la construcția seriei de becuri auto Xenon 4300K White Long Life face ca prețul acestora să fie mai ridicat.

Light On Car Parts Romania

Concluzie: În afară de iluminarea suplimentară a drumului din față, becurile farurilor cu xenon au, de asemenea, o durată de viață mai mare și un consum mai mic de energie în comparație cu becurile farurilor cu halogen. Toate acestea în combinația perfectă de design elegant și unic, asociată cu iluminarea extraordinară, cu contrast ridicat, a drumului pe timp de noapte.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...