Jump to content
Forum Auto Romania

Înălțarea mașini, probleme ce ar putea apărea.

Sebastian

Recommended Posts

Salut, am o mica nelămurire în legătură cu înălțarea mașini mele. 

Am un Suzuki Samurai Sj413 și as dori sa îl înalt cu cercei de prindere al foilor de arc... Dar anumite persoane care nu sunt neapărat în domeniu mi au spus ca pot apărea probeleme. 

De lățit nu e o problema țin sa menționez, în legătură cu stabilitatea. 

Ce ma nelamureste pe mine e altceva. Mi au spus ca eu dacă o sa înalt masina o sa mi se solicite grupul sau planetarele și o sa apara uzura. Eu pe el am amortizoarele stock nu doresc sa îl înalt decât 2 sau maxim 3 cm cât sa nu imi stea nici amortizor ridicat maxim. Eu țin sa cred ca nu este adevărata partea cu uzura pentru ca masia în mers oricum este în continua flexatie și își schimba unghiul cardan ului mereu. 

Nu vad ce probele ar putea apărea, sa îmi iasă de pe caneluri în grup sau mai stiu eu ce mi au spus ei ca apare uzura.

Insa nu sunt nici eu în domeniu va cer părerea. 

Edited by Sebastian

7 minutes ago, Forum Auto said:

Salut Sebastian,

orice modificare la suspensie poate afecta stabilitatea masinii, depinde unde vrei sa o folosesti, recomandarea mea ar fii sa intrebi un mecanic foarte bun in acest domeniu, dupa care iei o decizie!

Stabilitatea mașini nu e o problema după cum am spus și mai sus... Ma interesează probleme legate de grup sau planetare dacă este posibil sa apara.