Reno megan Posted Monday at 05:51 PM Report Share Posted Monday at 05:51 PM Bună seara în seara asta mia apărut în bord STOP risc de deteriorare motor .Acum 2 zile mia apărut inspectie ptr schimb de ulei și distribuție Iam resetat dar nu am făcut schimbul. DAR acum mia apărut asta risc de deteriorare motor .Ce poate fi ...E posibil sa fie și nivel de ulei scăzut 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forum Auto Romania Posted Monday at 06:17 PM Report Share Posted Monday at 06:17 PM Acum 21 minute, Reno megan a spus: Bună seara în seara asta mia apărut în bord STOP risc de deteriorare motor .Acum 2 zile mia apărut inspectie ptr schimb de ulei și distribuție Iam resetat dar nu am făcut schimbul. DAR acum mia apărut asta risc de deteriorare motor .Ce poate fi ...E posibil sa fie și nivel de ulei scăzut Buna seara, orice atenționare a unui martor din bord, spune exact ce probleme sunt la masina! Parerea mea e ca ar trebuii mers la un service si rezolvat toate problemele, eventual pus un tester pe masina 🚗 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts