alabama Posted Monday at 07:27 AM Report Share Posted Monday at 07:27 AM Salut. Am pus 4 anvelope noi pe mașină. După o lună am făcut pană. Fiind pe traseu,am găsit doar o vulcanizare dubioasă într-un sat, unde mi-au pus un petic. De atunci am făcut doar 2500 km cu acea masina. Acum, reîntors în țară, nefiind sigur de calitatea acelui petic mă gândesc să schimb anvelopa respectivă. E încă ok să o fac sau trebuie să schimb și perechea ei? La 2500 km mă gândesc că nu sunt foarte uzate și am o oarecare frică să continui cu acel cauciuc peticit. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forum Auto Romania Posted Monday at 10:55 AM Report Share Posted Monday at 10:55 AM Salut alabama, eu zic ca nu are nimic aceea anvelopa ca a fost pus un petic, asta e parerea mea 🚗 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alabama Posted Monday at 01:41 PM Author Report Share Posted Monday at 01:41 PM Acum 2 ore, Forum Auto Romania a spus: Salut alabama, eu zic ca nu are nimic aceea anvelopa ca a fost pus un petic, asta e parerea mea 🚗 OK, acum nu are nimic dar e totuși o lipitură (n-am nicio idee cât de profesionist făcută). Bănuiesc că în timp se va dezlipi și mai iau în considerare că în două luni voi schimba anvelopele cu cele de iarnă și nu știu dacă depozitarea nu va afecta lipitura până la primăvară. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forum Auto Romania Posted Monday at 03:32 PM Report Share Posted Monday at 03:32 PM Am avut pana acum de cat timp conduc multe vulcanizări de genul, nu s‐a dezlipit nici una, stai linistit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts