vwgolf6user Posted August 23 Report Share Posted August 23 (edited) Salut, Dețin un vw golf 6 din 2012. Acum o luna un mecanic mi-a spus ca trebuie schimbat pivotul de pe dreapta fata. Se auzea un scârțâit puternic cand viram dreapta. Am fost la alt service sa schimb pivotul pentru ca nu ma aflam in localitatea unde am primit diagnosticul. Băieții de la service mi-au arătat o umflatura mare pe lateral in interior la cauciucul din dreapta fata si mi-au spus ca nu are nimic pivotul si mi-au schimbat cauciucurile de pe fata (avea si vulcanizare service-ul respectiv). Azi dimineață, la 2 săptămâni distanta, am gasit cauciucul de pe dreapta fata dezumflat complet. Cand am fost la vulcanizare sa repar, era o pudra neagra in interior. Scârțâitul puternic cand virez dreapta persista. Ce poate sa fie? Edited August 23 by vwgolf6user Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cîrstea ion Posted August 24 Report Share Posted August 24 Scirtăitul este de la direcție ,trebuie verificat întreg ansamblul de direcție bieleta,pivot . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts