Jump to content
Forum Auto Romania

Recomandare achizitie masina buget 12-13k euro

ScriptNStuff

Recommended Posts

Salutare. Sunt nevoit sa ma decid cu privire la achizitia unei masini, caracteristicile care cantaresc cel mai mult pentru mine sunt urmatoarele:

Buget: 12-13k euro
Anul fabricatiei: minim 2015
Caroserie: Sedan
Capacitate cilindrica: minim 1.6
Transmisie: Automata
Alte detalii care ar putea fi de folos:

Eu lucrez de acasa, deci masina nu o sa fie folosita zilnic, am nevoie de ceva pe care sa ma bazez la drum lung in mare parte.

Nu sunt foarte pretentios la performantele motorului, pentru mine conteaza mult consumul, fiabilitatea masinii, si cat de placuta este masina la interior (cu cat mai multe dotari cu atat mai bine).

Dupa criteriile enumerate mai sus, eu am ajuns la cateva variante: Skoda Octavia/Superb sau BMW seria 3.

M-ati putea ajuta cu cateva sfaturi cu privire la ce decizia as putea sa iau avand in vedere cele de mai sus? Multumesc. 

• Imi place 1

• 11 months later...

Salut! 

Sincer iti recomand sa cumperi o masina verificata, cu care sa nu ai surprize ulterior. Am tot cautat si eu o masina second, dar tot de la fel de fel de "hotomani", pana mi-am dat seama ca daca platesc putin maimult, pe viitor recuperez investitia si ies mai bine. Am luat de laWebcar, ii gasesti aici https://www.webcar.eu/ro-ro/ si ii recomand. Eu am ales masina, ei s-au ocupat de absolut toate hartiile si in cateva zile mi-au adus-o la poarta. Simplu si totul pe fata, fara ascunzisuri sau smecherii. Recomand, mergi pe mana lor cu incredere. 

• Imi place 1